Hoppa till innehåll

CAD-ritningar

Inom CAD-ritning och konstruktion erbjuder vi följande tjänster:

  1. 3D-modellering: Våra erfarna CAD-designers kan hjälpa dig att skapa detaljerade och precisa 3D-modeller av olika objekt och produkter. Vi kan anpassa designen efter dina specifikationer och önskemål.


2. Konvertering av 2D-ritningar till 3D-modeller: Om du har befintliga 2D-ritningar kan vi hjälpa dig att konvertera dem till 3D-modeller. Detta kan
vara användbart för att visualisera produkter i en tredimensionell miljö och
göra eventuella ändringar eller förbättringar.

3.Tekniska ritningar: Vi kan skapa tekniska ritningar baserade på dina
3D-modeller. Dessa ritningar kan vara användbara för tillverkning och
produktion av objekt och produkter.

Inom 3D-utskrifter och skanning erbjuder vi.

  1. 3D-utskrifter: Vi kan använda dina CAD-ritningar eller 3D-modeller för att skriva ut fysiska objekt i olika material. Vi har olika 3D-skrivare och material tillgängliga för att passa dina behov och önskemål.

  1. 3D-skanning: Vi kan skanna fysiska objekt och omvandla dem till digitala 3D-modeller. Detta kan vara användbart för att skapa backupkopior av värdefulla föremål, skapa prototyper eller bara för att bevara minnen.

    Oavsett om du behöver CAD-ritningar, 3D-modellering, 3D-utskrifter eller 3D-skanning, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina idéer och skapa unika objekt. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få mer information om våra tjänster.

Vill du veta mer om Cad-ritningar?

Mejla oss på martin@rescyou.se eller ring oss på 072 235 30 66

© 2024 RESCYOU AB – DRIVS AV RESCYOU AB